China EV elektrische Auto fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jack

Telefoonnummer : +8613687371293

WhatsApp : +8613687371293

Free call
Hunan Jinlu Technology Co., Ltd.

Koop een auto zoals een groente

  • Hunan Jinlu Technology Co., Ltd.
  • Hunan Jinlu Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Aantal werknemers: 80~100
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar:
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Technologieco. van Hunan Jinlu, Ltd is diep geïmpliceerd op het automobiel de uitvoergebied zes jaar. Agent voor meer dan 30 beroemde automobiele merken in binnen- en buitenland.

 

Wij baseerden op bijna verscheidene jaren ervaring van prestigevoertuig dat van China uitvoert, wordt ons bedrijf en klaar klaargemaakt om de globale gebaseerde handelaars van de voertuighandel van de recentste modellen voor invoer aan alle landen te voorzien.

 

Onze producten zijn zeer populair in de wereld. Vooral in Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Azië. Wij hebben genoeg professioneel commercieel team, om u van de beste kwaliteit, de meest betaalbare dienst te voorzien. Wij worden hoogst gewaardeerd door klanten voor onze uitstekende kwaliteit en de perfecte dienst.

 

In China, hebben wij diepe samenwerking met dozens installaties van BEV van het land grootste en meest efficiënte. Begrijp de globale tendens van nieuwe energievoertuigen, zich verheugt op het samenwerken met u. Dank u zeer!

Geschiedenis

De Technologieco. van Hunan Jinlu, Ltd is diep geïmpliceerd op het automobiel de uitvoergebied zes jaar. Agent voor meer dan 30 beroemde automobiele merken in binnen- en buitenland.

 

Dienst

Wij hangen eerst de beheersprincipes aan van „kwaliteit, doet de klant eerst en op krediet-gebaseerd“ sinds de totstandbrenging van het bedrijf en altijd ons beste potentiële behoeften van onze klanten tevredenstellen. Wij controleren het kwaliteitsproces strikt, de cyclus en de kwaliteits het volgen van de contractlevering verzekeren, en behandelen snel kwaliteitsbezwaren. Ons bedrijf keurt de proefsystemen van het personenautoproces, zoals bandduurzaamheid, het levenstest van alle elektrocomponenten, versnellingstest, voertuig dynamische het remmen test, snelheidsmeterinspectie, omkerende test, odometerinspectie, de test van de parkerenrem, de test van het hoorngeluidsniveau en andere punten goed.

Ons Team

Wij hebben meer dan 100 arbeiders en ingenieurs in onze fabriek. En professionele afdelingschef meer dan 10 in de uitvoerafdeling!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in