China EV elektrische Auto fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jack

Telefoonnummer : +8613687371293

WhatsApp : +8613687371293

Free call
lopende band

Onze geavanceerde productietechnologie en beste testmateriaal kunnen de elektrische auto's maken een betrouwbare, stabiele en moderne structuur voorstellen.

om onze eerlijkheid van lang-termijnen samenwerking te tonen, hebben onze elektrische auto's strikte kwaliteitscontrole voor productieproces van elke auto, dan kunnen wij hoog ervoor zorgen - kwaliteits elektrische auto's. Wij hopen onze auto's uw beter en betere zaken kunnen helpen!

OEM / ODM

Wij kunnen de beste elektrische auto's voor u verstrekken. Nu zijn de elektrische auto's wereldwijd zeer populair in en wij kunnen elektrische autooem volgens uw verzoeken doen. Bijvoorbeeld:

 

1. De merken en de Specificaties kunnen worden aangepast.

 

2. Het linker en juiste stuurwiel kan worden aangepast.

 

3. De verschillende paardmacht, de batterij, de motor, de elektrische controle, de cabine, de band, de motor, de as, enz. kunnen worden aangepast.

 

4.The OEM de delen van binnenlandse en buitenlandse beroemde merken worden goedgekeurd, kenmerkend elegantie, durablility en vermindering van verrichtingskosten.

R & D

Betreffende elektrische auto's, hebben wij ons eigen R&D-laboratorium, dat hogere prestaties, lagere elektrische consumptie kan steunen en verrichtingskosten drukken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in